De kaart

Kleine kaart

  • Soep van de dag
  • Spaghetti bolognaise
  • Lasagne met zuiders gegrilde groenten, gehakt en hesp
  • Lasagne met zuiders gegrilde groenten (vegetarisch)
  • Croque monsieur met kaas en breydelham, smeuïge mosterd en bechamelsaus
  • Croque mozzarella met salsa van tomaat en basilicum
  • Toast met kastanjechampignons, roquefort en walnootjes
  • Toast met gebakken peer, brie, honing en wilde tijm

 

Voorgerechten

  • Scampi op Franse wijze met Ricard, verse dragon en kerstomaat
  • Scampi exotique met verse gebakken ananas en currysaus
  • Scampi op Thaïse wijze met wokgroenten, rode curry-kokossaus
  • Toast met kastanjechampignons, roquefort en walnootjes
  • Toast met gebakken peer, brie, honing en wilde tijm
  • Carpaccio van Belgisch Witblauw met Arbequina-olijfolie en parmezaan
  • Cocktail van grijze garnaal met ijsbergsla

 

Salades

  • Salade César met gebakken kip en ansjovis-dressing
  • Salade met scampi en chilidressing en koriander
  • Salade met geitenkaas op een rozijnentoast met appelmosterd

 

Vleesbereidingen

  • Kruidige gehaktballetjes in tomatensaus met verse basilicum en mozzarella
  • Gentsche stoverij van varkenswangetjes met donkere Augustijn en appeltje uit de oven
  • Marrokaans stoofpotje van lam met zuiderse groenten en gebakken krielaardappeltjes


Vlees

  • Steak
  • Contre-filet
  • Côte à l'os (2 personen)

Geserveerd met fris slaatje en saus naar keuze: peper, roquefort of champignons

  • Ierse rib eye met verse kruidenboter en witloofsalade
  • Boerenkotelet (Porc traditionnel, afkomstig uit de Belgische Adrennen) met pickelsaus en gebakken krielaardappeltjes


Vis

  • Sliptongen in botersaus met verse tartaar, fris slaatje en verse frieten
  • Scampi op Franse wijze met Ricard, verse dragon en kerstomaat
  • Scampi exotique met verse gebakken ananas en currysaus
  • Scampi op Thaïse wijze met wokgroenten, rode curry-kokossaus


Desserts

  • Dame Blanche
  • Café glacé met koffiestroop
  • Chocolademousse
  • Crème brûlée
  • Dame Noir

 

Suggesties

  • Steak van het paard
  • Mosselen natuur
  • Mosselen van de chef : dragon - ricard - tomaat - room
  • Mosselen Thaise wijze : koriander - kokosroom - pikant